اوباما بازهم تهدید کرد/ آیا دولت راستگویان عبرت گرفته است؟
کدخدای دروغگو!
هیچ کس باور نمی کرد، نرمش قهرمانانه ای که رهبر معظم انقلاب به دلیل اصرارهای دولت برای حل مناقشه فی ما بین ما و گرگ درنده ای به نام آمریکا صادر فرمودند، در آخرین روز سفر رئیس جمهور محترم با مذاکره تلفنی رؤسای دو دولت ختم شود. اما این اتفاق افتاد و نیمه شب جمعه هفته قبل که بسیاری از رسانه ها (از جمله 9دی) منتشر شده بودند، خبر این مکالمه بمب خبری شد. هرچند بسیاری از مردم درکنار قدم های هوشمندانه تیم ایران، ناباورانه این تابوشکنی را اشتباه بزرگ تاکتیکی دولتمردان دانستند ولی دولت که در ساعت های نخست خرسند از این اقدام دیپلماتیک به نظر می رسید، خیلی زود وعده امام خامنه ای را تحقق یافته دید و در برابر لبخندهای دیپلماتیک طرف ایرانی، مشت آهنین از زیر دست کش مخملین طرف آمریکایی بیرون زد: «هیچ چیز عوض نشده و همه گزینه ها حتی گزینه نظامی در برابر ایران همچنان روی میز است.» این موضع آمریکا که روحانی در تبلیغات ایام انتخابات او را کدخدای دنیا دانسته بود، همه خواب های خوش تیم دیپلمات ایرانی را به هم زد و برای چند صدمین بار حکایت از دروغگویی اش کرد. هرچند مدافعان سازش بویژه جریان رسانه ای آن در ایران بعد از تکرار این تهدیدها در حیرت فرو رفتند اما تا حدودی برای آحاد مختلف جامعه مشخص شد که دشمنی آمریکا با ملت ایران، بسیار ریشه دارتر از آن است که با یک لبخند و خداحافظی به زبان فارسی، تغییر کند. اکنون باید نشست و دید که آیا دولت تدبیر و امید (همانطور که رهبر انقلاب در دیدار هفته دولت گوشزد کردند) به جای نگاه به کاهش دشمنی دشمن گرگ صفت، از ظرفیت های داخلی برای برطرف کردن مشکلات مدد خواهد گرفت؟ آیا مواضع خصمانه آمریکایی ها پس از نرمش های قهرمانانه و غیرقهرمانانه، باعث عبرت دولتمردان شده است یا نه؟ 9دی این هفته از زاویه های مختلف و با استفاده از کارشناسان این بحث، برای بار دیگر به این موضوع پرداخته است.
محمدحسن دیباج
پس از آزادی تعدادی از محکومان امنیتی فتنه سال 88 موجی از تحلیل های رسانه ای بر آن متمرکز شد که شاید سیاست نظام اسلامی مبنی بر محصور سازی دو تن از سران فتنه تغییر یافته و قرار است که اینان به زودی آزاد شوند.
برچسبها: محمد حسین دیباح سینا خداکرم بازی رسانه ای سران فتنه
مهمترین دست آورد این سفر را باید دو عنصر «عزت و عبرت» دانست. همه امید رسانه های غربی و حتی برخی از رسانه های واداده داخلی این بود که رگ هایی از «جدایی دولت از حاکمیت» را در مواضع رئیس جمهور کشورمان در سازمان ملل مشاهده کنند، چیزی که در دوره خاتمی از برخی رسانه های عمومی کشورمان و دنیا بارها دیده شد. فضایی که این جریان در داخل و خارج از کشور ساخته بودند، نشان می داد که آنها منتظر ادبیاتی واداده از رئیس دولت یازدهم اند. سخنان دکتر روحانی هر چند با ادبیات دیپلماتیک ابراز شد اما بر خلاف این امید باطل بود و بر خلاف تصور آنها نشان داد که روحانی نماینده ملتی است که از مقاومت در برابر سلطه گران خسته نشده بلکه به دنبال آرمان ها و اصول خود است. به همین دلیل نیز برخی از رسانه های بیرونی که طی روزهای گذشته برای روحانی کف می زدند، بعد از این سخنان، ادبیات انتقاد را برگزیدند که این، خود نشانه حرکت درست و مواضع قابل قبول رئیس دولت یازدهم در سازمان ملل است. البته همه می دانیم و دکتر روحانی نیز نباید از یاد ببرد که این عزت، حاصل گام نهادن در مسیری و نقشه راهی است که امام خامنه ای برای هیءت ایرانی تعیین نمودند.
برچسبها: سینا خداکرم روحانیعزتعبرت
برچسبها: سینا خداکرم شیخ معجزهرجبعلیدعا















































